Doblet del planter femení a la Copa Catalunya!

Doblet del planter femení a la Copa Catalunya!

L’infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí es proclamen campions a Martorell gràcies a dues brillants golejades
No podia concloure millor la temporada per els dos equips més menuts del planter femení. L’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí, que ja havien ofert mostres de la seva satisfactòria evolució, s’han proclamat campions de Catalunya en vèncer les seves dues finals, aquest dissabte al matí a Martorell.

Infanti-Aleví – RCD Espanyol (8-5)
El derbi que decidia el campió de Catalunya ha estat un partidàs frenètic. L’Espanyol s’ha avançat molt aviat, però el conjunt que dirigeix Jesús López ha reaccionat amb una gran actuació coral i un recital ofensiu. Ylenia Estrella, Maria Calderón, Laura Lobo, Noah Bezis, Laia Martret (2), Laura Mas i Berta Gras han estat les autores dels gols, alguns d’ells de preciosa factura. Els dos últims, a l’últim minut, han certificat un títol molt merescut.  

Aleví-Benjamí – Femení Manu Lanzarote (4-0)
Més còmode ho han tingut les benjamines del club, tot trobar-se amb un rival ben plantat. El quadre que entrena Pablo Álvarez també ha fet una bona feina col·lectiva, ha portat la iniciativa en tot moment i al descans marxava amb un gol d’avantatge obra d’Andrea Cano. La balança s’acabaria decantant al segon temps amb les dianes de Martina Pubill, Cèlia Segura i Emma Gálvez. El millor colofó per una temporada de creixement imparable.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut