Bona ratxa al planter femení

Bona ratxa al planter femení

De nou tots els equips de la base femenina van comptar els seus partits del cap de setmana per victòries
Per segon cap de setmana consecutiu, tots els equips del futbol formatiu femení van vèncer els seus compromisos de Lliga. Sense competició per al primer equip ni per al filial per l’aturada de seleccions, els tres conjunts restants van guanyar amb solvència i continuen amb la seva progressió.

Juvenil-Cadet – PBB La Roca (5-1)
Després d’uns primers minuts de tempteig davant d’un rival de la part alta, el conjunt que dirigeix Kiko Melendez va desencallar el matx al 27. El primer gol, obra de Laura Mas Berenguer, va donar tranquil·litat a un equip que ampliaria avantatge per mitjà de Bruna Vilamala (2), Viktoria Adrianova i Jordina Colomer. D’aquesta manera, el Barça es feia amb la tercera plaça que tenia la PBB La Roca.

Infantil-Aleví – Fundació UE Cornellà (2-0)
Segueix amb ple de victòries el quadre que entrena Jesús López. Aquesta vegada es va imposar al Cornellà en un partit molt seriós decidit pels gols de Nina Pou, al primer període, i de Laia Martret, a l’últim. D’aquesta manera, les blaugranes es mantenen a la part alta de la classificació, empatades amb l’Espanyol i el Sant Gabriel.

Fontsanta-Fatjó – Aleví-Benjamí (2-10)
Gran triomf de l’equip de menor edat de la base femenina a Cornellà. Tres partits de Lliga i tres golejades. Aquesta vegada, les de Pablo Álvarez van firmar deu gols en un camp sempre complicat. Així, encapçalen la taula amb tres triomfs i 27 gols a favor per 5 en contra.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut