Tres de tres al planter

Ple de victòries en els partits del futbol formatiu femení del Barça aquest cap de setmana

En una setmana sense partits del primer equip ni del filial per l’aturada per seleccions, han competit –i amb bon peu- les tres categories inferiors culers. A continuación repassem els seus partits:

Sant Andreu – Juvenil-cadet (1-12)
Amb total autoritat es va imposar el líder al camp d’un equip de la part mitja-baixa de la Lliga. Quatre gols de les visitants en els primers 17 minuts van plasmar una sortida imponent de les visitants. Van marcar Claudia Pina (4), Ainhoa Marín (2), Marta Vilarrasa, Laura Linares, Maria Peña, Viktoria Adrianova (2) i Carla Aceituno.

Infantil-aleví – Sabadell (11-0)
A través d’un bon futbol i d’un ritme molt alt de la pilota, el conjunt dirigit per Juan Carlos Hidalgo també es va imposar amb solvència al seu contrincant, a la Ciutat Esportiva. Les golejadores van ser Laura Mas Berenguer (4), Natalia Muñoz (3), Valeria Trujillo (2), Laia Trancoso i Berta Gras. Les barcelonistes continuen líders amb un punt més que l’Espanyol, amb 154 gols a favor i 9 en contra.

Aleví-benjamí – Sabadell (3-1)
L’altra victòria blaugrana davant les arlequinades del cap de setmana va ser més ajustada. S’enfrontaven les segones amb les quartes. En aquest cas, el Barça es va avançar amb dianes de Claudia Garcia i Laia Martret al primer quart, però el Sabadell va retallar distàncies i va ser Emma Gálvez la que va establir el 3-1 definitiu.