Gols i triomfs al planter

Gols i triomfs al planter

Els tres equips del planter del futbol femení del Barça van vèncer de manera contundent aquest cap de setmana
Jornada més que positiva al planter del futbol femení culer. Amb el descans de l’Aleví-Benjamí, els tres equips que van jugar al cap de setmana van vèncer desprenent bones sensacions. Així van ser els partits:

FCB B – Son Sardina (6-1)
Segona victòria consecutiva del filial, aquesta amb contundència davant el Son Sardina. Les noies dirigides per Zoe García van portar el pes del partit amb paciència. A partir del minut 25 van anar caient tots els gols obra de Sara Ismael, Candela Andújar (2), Paula Fernández (2) i Claudia Pina. D’aquesta manera, l’equip es consolida en la segona posició del seu grup de la Segona Divisió, a quatre punts del líder, el Seagull.

Juvenil-Cadet – Levante Las Planas (4-1)
També va haver de treballar de valent el conjunt entrenat per David Forcat per superar el sisè classificat. I és que fins a la segona part no van arribar les dianes. Bruna Vilamala, Claudia Pina (2) i Viktoria Adrianova van firmar les culers, que amplien a vuit punts el seu avantatge al capdavant de la classificació.

Igualada – Infantil-aleví (1-10)
Tot i que s’enfrontaven a un rival fort físicament, les blaugranes van imposar el seu futbol tècnic i van completar una bona actuació col·lectiva. Laura Mas Berenguer (3), Alicia Infante (3), Natalia Muñoz, Laia Trancoso, Berta Gras i Clara Rodríguez van firmar el triomf del Barça, líder amb un punt més que l’Espanyol.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut