El Femení B fa una altra passa cap al títol

El filial suma un punt davant del Seagull i n’ha de sumar quatre més en les dues últimes jornades per ser campió
Jornada important en el planter de futbol femení del Barça. El filial i el Juvenil-Cadet es van acostar al campionat, mentre que l’Infantil-Aleví va encetar amb força el torneig complementari. A continuació repassem els compromisos.

FCB B – Seagull (1-1)
En el duel entre els dos primers classificats de Segona Divisió, el filial podia ser ja campió de Lliga en el cas de vèncer per dos gols de diferència. Tot i les baixes de quatre internacionals, ho va tenir a tocar quan, al minut 74, Paula Fernández marcava l’1-0. Les badalonines, però, van acabar empatant a les acaballes. D’aquesta manera, la classificació quedava igual: les blaugrana mantenen els tres punts de marge quan queden dues jornades per a la conclusió de la Lliga. Estan a quatre de revalidar el títol.

Pontenc – Juvenil-Cadet (1-1)
El quadre dirigit per David Forcat no va poder sumar el segon empat de la temporada. Un minut, entre el 19 i el 20, va separar els dos gols. Bruna Vilamala va avançar les culers, però un minut més tard les locals igualaven el marcador. Tot i els intents, les visitants no podrien tornar a perforar la porteria rival. La derrota del seu immediat perseguidor, l’Espanyol, va fer que l’equip ampliés a nou punts el seu avantatge al capdamunt de la taula.

Infantil-Aleví – Sant Gabriel (5-1)
Immillorable inici del torneig complementari per al conjunt barcelonista. Davant del campió del grup II i sota una intensa pluja, les noies entrenades per Juan Carlos Hidalgo van portar el pes del partit i van guanyar per mitjà d’Esther Laborde, Laia Trancoso, Alicia Infante, Laura Lobo i Naiara Tarifa. L’Espanyol l’altre equip de la lligueta.