Cara i creu en els derbis al planter femení

Derrota del filial a Sant Adrià, mentre que l’Infantil-Aleví va obtenir una meritòria victòria precisament davant l’Espanyol
En un cap de setmana exigent de compromisos al planter femení barcelonista, el balanç ha estat de dues victòries i una desfeta. A continuació les repassem:

Espanyol – FCB B (1-0)
Segona derrota de la temporada del filial, aquesta vegada en un derbi equilibrat i resolt amb un gol al minut 17 d’Steffi. A les visitants els hi va costar molt imposar el seu futbol, especialment al primer temps, mentre que al segon la seva insistència no va tenir recompensa. Tot i això, l’empat del Seagull a casa davant l’Igualada manté plenament oberta la lluita al capdavant de la classificació. Ara les blaugrana són segones a tres punts de les badalonines.

Juvenil-Cadet – La Roca (4-1)
Treballat triomf del quadre dirigit per David Forcat davant d’un rival que va plantar cara, sobretot al primer temps. De fet, al descans el resultat era d’empat a un. A la represa, Claudia Pina i Laura Linares van exercir de revulsives i, juntament amb una altra diana de Vilamala, van certificar el 4-1 definitiu. Així, el Barça continua líder amb dos punts més que el seu immediat perseguidor.

Infantil-Aleví – Espanyol (4-2)
Gran remuntada de les noies entrenades per Juan Carlos Hidalgo en el derbi. Els gols de Laura Lobo, Natalia Muñoz (2) i Valeria Trujillo van capgirar el que havien aconseguit les visitants al minut 2. Les culers van dominar totalment el partit, oferint un bon futbol davant d’un contrari ordenat defensivament. D’aquesta manera, el Barça assaltava el liderat de la Lliga al mateix Espanyol.