El Juvenil-Cadet, campió de Lliga! (2-1)

El Juvenil-Cadet, campió de Lliga! (2-1)

Les blaugrana han vençut la DAMM a la Ciutat Esportiva i completen el ple de títols del planter femení culer

El Juvenil-Cadet femení del Barça s’ha proclamat matemàticament campió de Lliga aquest dimarts en imposar-se a la DAMM per 2-1 a la Ciutat Esportiva en un duel ajornat de la 28a jornada. Les noies que dirigeixen Albert Tauste i Juan Carlos Hidalgo acumulen 26 victòries i 2 empats, amb 217 gols a favor i 21 en contra.

Ha estat un duel vibrant i equilibrat. El Barça partia amb un bon nombre de jugadores de l’Infantil-Aleví degut a les lesions i a les convocatòries internacionals. Una d’elles, Bruna Vilamala, inaugurava el marcador al minut 17 després d’una bona acció de Maria Benedicto.

La DAMM, molt potent físicament, s’estiraria a la segona meitat i aconseguia l’1-1 per mitjà d’Andrea, de penal (min 65). L’empat no li servia al Juvenil-Cadet per ser campió i s’ha abocat a l’àrea rival buscant el gol del títol. Ha estat preciós i agònic (min 75), obra de Candela Andújar, que 24 hores abans havia jugat la final de l’Europeu sub-17.

El xiulet final ha desfermat l’eufòria de les culers, que s’havien assegurat la Lliga a dues jornades de la seva conclusió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut