Continua la imbatibilitat del planter femení

El Juvenil-Cadet es troba a només dues victòries d’aconseguir el títol de Lliga

El planter blaugrana encara no coneix la derrota aquesta temporada. Perquè això continués sent possible el filial va haver de superar una dura prova a Badalona. El Juvenil-Cadet, per la seva banda, ja té a tocar el títol i es pot segellar així el ple de Lligues al planter femení del Barça.

Seagull – Femení B (1-1)
El filial, brillant campió del seu grup de la Segona Divisió, va resoldre amb un empat agònic un desplaçament complicat al feu del segon classificat. Els dos equips presentaven baixes a les alineacions. El Seagull s’avançava per mitjà de Yosse a les acaballes del primer temps i les visitants igualaven a l’últim minut de partit gràcies a un gol d’Irina Uribe. El conjunt dirigit per Zoe García finalitzarà la Lliga davant del Son Sardina.

Juvenil-Cadet – Europa (8-1)
El conjunt blaugrana va resoldre amb solvència un duel davant d’un rival de la zona baixa. I és que, en una gran primera meitat, al minut 20 el resultat ja era de 3-0. Clàudia Pina (4), Ainhoa Marin (2), Maria Llompart i Marta Vilarrasa van anotar els gols. A falta de quatre jornades per acabar la Lliga, el Juvenil-Cadet es troba a dos triomfs de ser matemàticament campió de Lliga.

Infantil-Aleví – Sant Gabriel (7-1)
També va encarar el duel aviat l’Infantil-Aleví, ja que al primer quart ja manava 2-0. Les blaugranes, controladores en tot moment, van fer un partit molt complet i amb moltes ocasions. Les dianes van ser obra de Viktoria Adrianova (4), Alicia Infante, Valeria Trujillo i Jana Fernández. D’aquesta manera, les noies de David Forcat encapçalen el seu grup del torneig complementari amb quatre victòries en quatre jornades.