Un any de l'arribada de Lieke Martens

Un any de l'arribada de Lieke Martens

Aquest dijous 12 de juliol es compleix un any des que l'holandesa va fitxar pel FC Barcelona. A continuació, et mostrem tots els gols de la millor jugadora del món en el seu primer curs al Barça!

Aquest dijous 12 de juliol es compleix un any de l'arribada de Lieke Martens al FC Barcelona. Després de proclamar-se campiona d'Europa amb la selecció holandesa i ser escollida millor jugadora de l'Eurocopa, la davantera va arribar a Can Barça a seguir creixent com a futbolista. Un any després, l'holandesa ens ha deixat grans gols, assistències i màgia durant tota la temporada, a més d'aconseguir el seu primer títol com a blaugrana: la Copa de la Reina.

Així doncs, Lieke Martens ha complert la seva primera temporada amb el FC Barcelona Femení a un gran nivell, i és que la jugadora holandesa, escollida com la millor jugadora del món al guanyar el The Best 2017, ha deixat una gran mostra de la seva qualitat a la primera temporada com a blaugrana. En el vídeo següent, podràs veure tots els gols de la temporada 2017/18. Quin és el teu preferit? No t'ho perdis! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut