Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (prèvia): El dolç moment, a prova

Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (prèvia): El dolç moment, a prova

13.00h, Gol: L’equip, en plena ratxa de bon joc, gols i resultats, visita un dels camps més complicats de la Lliga

Tercera parada de les set que el Barça Femení afronta en 22 dies. Aquesta vegada, al sempre complicat camp de l’Sporting Huelva. Els tres últims precedents al camp federatiu de La Orden (1-2, 0-1 i 1-1) ho posen de manifest. Serà, doncs, una prova de foc

 al bon moment del Barça, que ha marcat 20 gols ens els últims tres partits. L’objectiu serà aconseguir la cinquena victòria en cinc compromisos de Lliga.

Així, l’equip viatjava a Huelva amb les següents 18 jugadores: Paños, María León, Melanie, Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, Patri, Pamela Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, Pereira, Hamraoui, Bárbara i Andonova. Martens i Van der Gragt continuen amb la seva recuperació, mentre que Bussaglia, Candela, Gemma Font i Pina no hi seran per decisió tècnica.

Les declaracions de Fran Sánchez

“És un dels camps complicats de la Lliga. Camp incòmode, amb dimensions molt petites. Ens hi hem d’adaptar, intentar fer el millor possible i tornar amb els tres punts”.

“Hi haurà menys espais, haurem d’intentar ser més ràpides en la circulació i sobretot ser molt intenses per evitar les contres del rival”.

“És veritat que estem en una dinàmica positiva, és cert que a l’inici de Lliga s’estaven generant ocasions però ens faltava aquest pelet de punteria. Ara es tracta de mantenir en el temps aquesta dinàmica de tan bons resultats, joc i gols”.

“L’Sporting Huelva està mantenint la dinàmica de la temporada passada, on aconsegueix la majoria de punts a casa. Hem de pensar que ha tingut dos partits molt complicats al seu camp (Athletic Club i Llevant) i ha tret dos empats. Ens demostra que a casa és un equip fort”.

Les declaracions d’Andressa Alves

“Serà un partit molt complicat. Sabem que a l’any passat hi vam empatar i fa dos hi vam guanyar només per un gol de diferència a falta de pocs minuts. A Huelva sempre és complicat, pel seu camp, per la forma com juga... Ens hem de preparar bé”.

“Estic contenta de marcar i poder ajudar. Jugar amb aquesta samarreta significa molt per a mi i espero poder marcar molts més gols”.

“Al principi, després de la pretemporada, costa una mica estar en forma. Ara crec que totes estem molt endollades i, com més gols, més confiança té l’equip”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut