Les 10 coses que has de saber del City-Barça de diumenge

Les 10 coses que has de saber del City-Barça de diumenge

A Manchester es retran dos dels equips punters de la FA Women’s Super League i de la Lliga Iberdrola en un duel inèdit
El següent compromís de preparació portarà el Barça Femení diumenge (20.30h, CET) a Manchester per enfrontar-se ni més ni menys que al City. Serà, doncs, un duel entre dos dels millors equips d’Europa en les últimes temporades. A continuació repassem les dades del partidàs:

És un duel inèdit. Mai s’han vist les cares en partit oficial les citizens i les culers. També serà el primer amistós entre els dos equips femenins.

Quart amistós Barça. Per al conjunt que dirigeix Fran Sánchez, serà el quart enfrontament de pretemporada, després del del SoCal FC (5-0), Chelsea (1-1) i Sant Gabriel (7-0).

Pretemporades de nivell. L’estiu de les Sky Blues també ha comportat altres enfrontaments de primera categoria com el de l’Olympique de Lió (0-3) i el del PSG (2-1).

Palmarès en augment. En ple creixement, el quadre que entrena Nick Cushing va ser campió de Lliga el 2017 i subcampió de les edicions anterior i posterior.

Semifinalista de Champions. En les seves dues participacions a la Lliga de Campions (16/17 i 17/18), el Manchester City sempre ha arribat a la penúltima ronda.

Alts coeficients a Europa. El bon paper recent dels dos clubs a Europa els permetrà ser caps de sèrie en el sorteig de la Champions League del dia 17. El Barça serà el quart i el City, el setè.

Toni Duggan, nexe d’unió. L’internacional anglesa va contribuir a l’auge de les de Manchester entre el 2013 i el 2017, quan va fitxar pel Barça.

Fitxatge d’última hora. Dijous el City anunciava una arribada de renom: la de la canadenca Janine Beckie, procedent de l’Sky Blue FC nord-americà.

L’escenari. El partidàs es disputarà al Manchester City Academy Stadium, feu de l’equip femení amb una capacitat per a 7.000 persones.

El viatge. El Barça es desplaçarà el mateix diumenge a Anglaterra i tornarà el dilluns, després d’una sessió matinal. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut