FC Barcelona Femení - Glasgow City FC (prèvia): Màxima atenció

FC Barcelona Femení - Glasgow City FC (prèvia): Màxima atenció

18.30h, Barça TV, 8TV, Movistar Vamos i streaming a fcbarcelona.cat i Facebook/FCBFemeni: El Miniestadi obre foc als vuitens de final de la Lliga de Campions
Barça Femení i Glasgow City enceten aquesta tarda al Miniestadi (18.30h) els vuitens de final de la Lliga de Campions. Les blaugranes hi arriben després de la remuntada de fa tres setmanes amb el BIIK Kazygurt i en molt bon moment, sobretot gràcies al 9-1 obtingut el cap de setmana passat davant del Rayo en el mateix escenari.

Amb l’avís de l’ensurt en l’eliminatòria anterior, les culers hauran d’estar molt concentrades contra un rival teòricament inferior, però potent físicament i ben rodat en trobar-se a la part final de la seva Lliga.

Totes les jugadores del Barça estan citades aquesta tarda. Amb l’única baixa segura de la lesionada Stefanie Van der Gragt (dimarts començava a fer part de treball amb el grup), el cos tècnic del Barça haurà de descartar cinc futbolistes més abans de l’inici del matx.

Cal recordar que les entrades per al partit del Mini són gratuïtes i que el públic les ha de retirar prèviament. Fins a l’hora del partit estaran obertes les taquilles del Bulevard i a partir de les 16.30h, també les del Gol Nord del Camp Nou. A més, els aficionats les poden adquirir via online.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut