FC Barcelona Femení – BIIK Kazygurt (prèvia): L’hora del Miniestadi

FC Barcelona Femení – BIIK Kazygurt (prèvia): L’hora del Miniestadi

18.00h, Barça TV, 8TV, Vamos, fcbarcelona.cat i Facebook FCBFemeni: Les blaugrana necessiten remuntar el 3-1 del Kazakhstan per ser als vuitens de Champions League
El ser o no ser als vuitens de final de la Lliga de Campions en 90 minuts. És el temps que té el Barça Femení per remuntar el 3-1 de marge que va aconseguir el BIIK Kazygurt, fa dues setmanes, al Kazakhstan. Però la tornada serà al Miniestadi, en el primer partit oficial com a locals de les blaugranes.

Cal recordar que per accedir al Miniestadi és imprescindible prèviament retirar les entrades gratuïtes a les Taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El conjunt que dirigeix Fran Sánchez, que té les baixes per lesió de Bárbara Latorre i Stefanie Van der Gragt, ve de vèncer per 0-3 el derbi davant l’Espanyol, en la tercera jornada de Lliga.

S’intueix un guió de partit similar. En l’anada, les del Kazakhstan van intentar imposar un ritme de joc baix, es van tancar a darrere i van buscar els espais amb un futbol directe a l’esquena de la defensa culer. Paciència, concentració, bon joc i efectivitat és la fórmula que anhela el Barça per seguir viu a Europa. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut