El BIIK Kazygurt, del Kazakhstan, de nou rival als setzens de Champions

El BIIK Kazygurt, del Kazakhstan, de nou rival als setzens de Champions

El mes de setembre, amb tornada al Miniestadi, es reeditarà l’eliminatòria de la temporada 2015/16
El BIIK Kazygurt, del Kazakhstan, serà el rival del Barça Femení als setzens de final de la Lliga de Campions. Així ho ha decretat el sorteig celebrat aquesta tarda a la seu de la UEFA, a Nyon. L’anada de l’eliminatòria es disputarà el 12 o 13 de setembre a Ximkent, mentre que la tornada serà el 26 o el 27 del mateix mes al Miniestadi. El Barça partia en el grup de caps de sèrie del bombo.

Per tant, el duel serà una reedició de l’eliminatòria que van protagonitzar els dos equips a la temporada 2015/16. Llavors, el conjunt blaugrana es va imposar per un global de 5-2. El resultat del primer partit va ser d’empat a un, amb gol de Ruth García, i a la tornada les culers van sentenciar amb un 4-1, amb dianes de Jennifer Hermoso (2), Melanie i Marta Unzué.

El debut a la màxima competició europea, a Kazakhstan, es produirà entremig de la primera i la segona jornada de Lliga, en què el Barça visitarà l’Athletic Club i rebrà el Llevant.

La valoració de Fran Sánchez

“És un partit de Champions. Està molt lluny i queden coses per davant, però evidentment seria un gran error si ens penséssim que per nosaltres ser en el primer bombo i elles en el segon hi ha el partit guanyat. Ho encarem amb tota la humilitat i amb tota l’atenció per, quan toqui, afrontar el partit de la millor manera possible”.

La valoració de Gemma Gili

“El viatge és una bogeria, és molt lluny. A l’altra vegada que ens hi vam enfrontar en Champions ja ens va passar això; allà el partit va ser molt dur perquè se li sumava el viatge i són bastant més competitives”.

“La pretemporada que estem fent ens ha de servir per intentar acostumar-nos a jugar partits de nivell i molt seguits. Tenim una plantilla gran i tothom està preparat per jugar”.

“L’objectiu principal és la Lliga. Sí que és cert que la Champions a tots ens fa molta il·lusió, que és una competició molt bonica i anem a per ella”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut