El Barça Femení reprèn l’activitat

El Barça Femení reprèn l’activitat

L’equip blaugrana s’ha entrenat aquest dimarts al matí després de tres dies d’inactivitat conjunta per recomanació mèdica
El Barça Femení ha reprès l’activitat amb un entrenament aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La pràctica totalitat del grup s’ha pogut exercitar amb normalitat, excepte la lesionada Stefanie Van der Gragt i Claudia Pina.

La davantera del planter va ser una de la desena de jugadores afectades pel brot de gastroenteritis aguda que va viure l’equip després del viatge al Kazakhstan. En conseqüència, el Barça va suspendre tres dies l’activitat conjunta per recomanació mèdica i es va ajornar el partit de Lliga que l’havia d’enfrontar diumenge amb el Llevant.

En la sessió matinal, Candela Andújar, encara sense l’alta mèdica, ha pogut exercitar-se al mateix ritme que les seves companyes per primera vegada des que va tornar del Mundial sub-20.

El quadre que dirigeix Fran Sánchez s’entrenarà cada dia fins al proper compromís de Lliga, que serà dissabte a les 12.00h al camp de l’Espanyol.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut