El Barça-Atlètic de Madrid es jugarà al Miniestadi el diumenge 18

El Barça-Atlètic de Madrid es jugarà al Miniestadi el diumenge 18

Tots els aficionats ja poden adquirir les entrades gratuïtes a les Taquilles del Camp Nou o a la web del Club

El FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid, corresponent a la novena jornada de la Lliga Iberdrola, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del diumenge 18 de novembre a les 18.00h ja poden recollir les seves entrades anticipades a les taquilles del Camp Nou i també les podran adquirir a través de la web del Club.

Els tiquets es poden aconseguir –fins a un màxim de 6- a les Taquilles del Boulevard del Camp Nou, que romandran obertes de dilluns a dissabte de 9.45h a 18.30h i el diumenge de 9.45h a 14.30h. El diumenge 18, a partir de les 15 hores, obriran les Taquilles del Gol Nord del Camp Nou. A més, el públic també ja pot adquirir les entrades a través de la web del Club (amb una despesa de gestió de 0,5 euros per ticket).

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

El públic que assisteixi al Barça-Atlètic de Madrid amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou, a través de l’Accés 14.

Es tracta del duel entre els dos primers classificats de la Lliga, entre els dos equips que s’han disputat les dues últimes edicions de la competició, així com les de la Copa de la Reina. Ara mateix, les matalasseres, que ho han guanyat tot, tenen 4 punts més que les culers.

En la temporada passada, el partit es va disputar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i es van exhaurir les entrades, mentre que fa dos cursos el Barça-Atlètic va congregar 6.268 espectadors, el rècord del Mini en un compromís de Lliga femenina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut