Barça Femení – Rayo Vallecano: Festival de gols al Miniestadi (9-1)

Els de Fran Sánchez golejen el Rayo Vallecano amb una destacadíssima Alexia, autora de quatre gols, i sumen la quarta victòria en quatre partits

El Barça Femení ha sumat un nou triomf a la Lliga, i ho ha fet després de superar amb molta facilitat al Rayo Vallecano per 9-1 al Miniestadi. Alexia, autora de quatre gols, ha estat l’estrella d’un matx on les blaugrana han demostrat tota la seva capacitat ofensiva. Per part barcelonista, Andressa Alves també ha sumat un doblet, i els gols de Mariona, Aitana i de Perarnau en pròpia porteria han tancat una golejada maquillada per Ángeles a la darrera acció del partit.

El conjunt de Fran Sánchez ha sortit a la gespa del 'Mini' amb una gran intensitat i ràpidament s’han apoderat de la pilota. Les blaugrana han arribat amb facilitat des de ben aviat als dominis d’Ali, i al minut 16 Alexia ha inaugurat el marcador. El partit ha agafat un clar color barcelonista a partir d’aquest gol, i el Rayo ha endarrerit posicions, facilitant la tasca a les futbolistes blaugrana. I al minut 32, Andressa Alves ha anotat el segon gol del partit després d’un penal sobre Alexia, molt activa durant tot el duel. Abans del descans, el Barça ha tingut temps per anotar-ne dues dianes més, obra de Mariona al minut 42 gràcies a una gran rematada de cap i d’Alexia, que ha col·locat el 4-0 a l’electrònic just abans del descans.

Festival golejador blaugrana

A la represa, una jugada col·lectiva culer ha significat el 5-0 al minut 48, obra d’Alexia que sumava, d’aquesta manera, un triplet. I la de Mollet del Vallès ha arrodonit la seva gran actuació després d’anotar també el 6-0 al minut 58, arrodonint el seu pòquer de gols. Una circumstància familiar per a la ‘11’ blaugrana, que ja li va fer quatre gols al Fundación Albacete el 8 de novembre de 2015.

Lluny de baixar el ritme, el Barça Femení ha trobat porteria en tres ocasions més. Aitana, amb un golàs des de la frontal de l’àrea ha fet el 7-0  al minut 60 i Andressa ha sumat el vuitè al 67. Als darrers instants i amb el Rayo totalment entregat, Perarnau s’ha fet en pròpia porteria el 9-0, i Ángeles ha anotat el gol de l’honor madrileny al temps afegit d’un duel amb clar color blaugrana.