BIIK Kazygurt – FC Barcelona Femení (prèvia): La il·lusió europea torna a començar al Kazakhstan

BIIK Kazygurt – FC Barcelona Femení (prèvia): La il·lusió europea torna a començar al Kazakhstan

13.00h (CET), no televisat: L’equip disputa l’anada dels setzens de final de la Champions League al camp d’un vell conegut
La setena participació del Barça Femení a la Lliga de Campions comença amb l’anada dels setzens de final al mateix lloc que ho va fer fa tres anys, al Kazakhstan, al camp del BIIK Kazygurt. S’inicia, doncs, la competició de la il·lusió. Amb la que el Barça s’ha fet un nom a Europa a les darreres tres temporades arribant un cop a les semifinals i dos als quarts, venent cara les eliminacions davant de potències com l’Olympique de Lió o el PSG.

Aquestes meritòries actuacions han permès al conjunt blaugrana ser el cap de sèrie número 4 del sorteig i, per tant, enfrontar-se a la primera ronda amb un dels rivals amb menys coeficient, amb la tornada al Mini (d’aquí a dues setmanes). Ara bé, en l’esmentat precedent del 2015, el resultat a Shymkent va ser d’empat a un davant d’un equip amb reforços internacionals que es fa fort a casa.

I és que el del Kazakhstan és el viatge més llarg dels possibles. El Barça s’hi desplaçava el dilluns tarda amb 19 futbolistes convocades. No hi seran Vicky Losada, Marta Torrejón, Lieke Martens i Mariona Caldentey, per decisió tècnica, a més de les lesionades Stefanie Van der Gragt i Candela Andújar.

El quadre que dirigeix Fran Sánchez viu una setmana de màxima exigència després de debutar a la Lliga diumenge a Lezama (0-1) i abans de rebre el Llevant el següent diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (13.00h).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut