Manchester City - Barça Femení: Les locals s’emporten un duel molt igualat (2-0)

Les blaugranes mostrant una bona imatge no han pogut amb les escomeses dels minuts finals del City.

Primera derrota de la pretemporada. Els dos equips han disputat un partit molt igualat però finalment les ‘sky blues’ han guanyat per 2-0, dos gols que s’han marcat a la segona part. L’Academy Stadium ha estat el gran escenari del duel. El bon ambient a les grades ha contagiat a les jugadores que han disputat un gran matx. Manchester City i Barça, han estat dos equips molt semblants que han volgut la pilota i el control del joc.

La primera part ha estat molt competida. En els minuts inicials els protagonistes han estat el tirs llunyans, ja que la pressió avançada dels dos equips ha dificultat el control del joc. L’oportunitat més clara ha sigut de Mariona Caldentey al minut 25. Alexia Putellas ha obert el camp a l’esquerra, Martens ha fet una centrada mil·limètrica per Mariona que ha rematat fora ajustat al pal.

La segona part ha començat amb una clara ocasió per Alexia Putellas, que ha fet un llançament amb la dreta que ha sortit fregant la porteria. Encara que era un amistós, els dos equips han mostrat el seu caràcter competitiu, el City jugant de manera molt física i buscant les contres, i el Barça intentant el control del joc. Però al final la balança ha caigut de la banda de les ‘sky blues’. Al minut 75, una pilota a l’esquena de la defensa li ha arribat a Lawley que ha definit amb un tir creuat. Als últims minuts el Barça ho ha intentat, sobretot mitjançant Andressa Alves. Però al minut 88 el City ha sentenciat el partit amb un gol de penal transformat per Parris.

Tot i la bona imatge blaugrana, les culers han acabat perdent el duel i a més, Van der Gragt i Hamraoui han hagut de ser substituïdes per molèsties. Seguint l’agenda de pretemporada abans de començar la Lliga Iberdrola, el pròxim partit serà el dissabte 18 contra el Montpeller.