Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): Plat fort de primer

Athletic Club – FC Barcelona Femení (prèvia): Plat fort de primer

12 h, beIN LaLiga: Dos dels aspirants al títol es repten a Lezama a la primera jornada de Lliga
Ara sí. Després d’una llarga i esplendorosa pretemporada i d’una aturada per compromisos internacionals, comença la Lliga. I el Barça Femení l’estrenarà aquest diumenge al migdia amb un duel de candidats a Lezama. No s’obliden els tres partits de la temporada anterior (dos de Lliga i un de Copa) en què la igualtat i l’emoció van ser tòniques dominants. Per alguna cosa van ser tercers i segons en acabar la competició de la regularitat.

Els objectius del Barça Femení segueixen sent els mateixos dels darrers cursos: reconquerir una Lliga que en les últimes tres edicions s’ha escapat ‘in extremis’, revalidar la Copa i seguir creixent a la Champions League, que començarà dimecres amb l’anada dels setzens de final al Kazakhstan. Per tot això, el tècnic Fran Sánchez, la capitana Vicky Losada i la nova incorporació, Andrea Pereira, parlaven de “molta il·lusió” abans de viatjar a Bilbao.

L’equip es desplaçava al País Basc amb les següents 18 futbolistes: Paños, Tajonar, María León, Melanie, Losada, Gemma, Marta Torrejón, Mariona, Alexia, Leila, Duggan, Pereira, Hamraoui, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens i Pina. Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Candela Andujar té un edema ossi al peu dret i és baixa per al partit. La seva evolució marcarà la disponibilitat. L’altra absent per lesió serà Stefanie Van der Gragt, mentre que Patri, Aitana, Andressa Alves i Gemma Font no hi seran per decisió tècnica.

A Bilbao, el Barça Femení s’hi trobarà amb una de les seves capitanes en els últims temps: Marta Unzué. Després de dotze temporades de blaugrana, jugarà cedida amb les lleones en les properes dues.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut