Andressa Alves: “Em fa molta il·lusió guanyar la Lliga”

Andressa Alves: “Em fa molta il·lusió guanyar la Lliga”

L’atacant brasilera afrontarà dissabte, a la Ciutat Esportiva, un partit especial davant del seu exequip, el Montpeller
Segueixen els partits de pretemporada de màxima exigència i especials per al Barça Femení. En aquest cas, el dissabte s’enfrontarà al Montpeller a la Ciutat Esportiva (19.00h). És el primer equip amb qui va jugar a Europa Andressa Alves, a la temporada 2015/16. En una entrevista als mitjans propis del Club, l’atacant brasilera reconeix que serà un compromís especial per a ella, que la pretemporada està sent molt profitosa i que l’objectiu principal del curs és la Lliga.

Les frases més destacades de l’entrevista:

“La valoració de la pretemporada és molt bona. Estem jugant contra grans equips i la Gira pels Estats Units va anar molt bé. Per primera vegada la vam fer amb els nois i crec que és una passa molt gran del Club. Penso que si fem una bona pretemporada després a la temporada podem fer grans coses”.

“Serà un partit difícil. El Montpeller té un bon equip, molt físic. Necessitem partits així, com el del Chelsea i el City”.

“És un partit especial, va ser el meu primer equip a Europa, el que em va obrir les portes. Estic contenta de poder jugar contra les meves excompanyes”.

“Té molt bones jugadores. Virginia, que va jugar al Barça, Sofia, que és la número ‘10’... El seu punt fort són les transicions ofensives perquè són molt ràpides. Hem de tenir la pilota”.

“El debut a la Lliga amb l’Athletic Club, a fora, serà molt difícil, però estem preparades perquè hem fet una bona pretemporada”.

“La Champions queda una mica lluny. Hi somiem però hem de tenir els peus al terra perquè és complicat. La Lliga sí, crec que el Barça s’ha reforçat molt bé. Em fa molta il·lusió guanyar-la. Espero poder-ho fer aquest any perquè tinc dues Copes, però la Lliga és la Lliga”.   

“A nivell personal espero que aquesta temporada sigui una mica diferent de la passada, perquè vaig tenir lesions i em vaig perdre molts partits. Vaig marcar gols però n’hauria pogut fer més”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut