“I tant que es pot”

“I tant que es pot”

L’entrenador Fran Sánchez i la capitana Marta Torrejón han transmès un missatge optimista abans del duel de Champions League amb el BIIK Kazygurt en què el Barça ha de remuntar un 3-1
Enmig d’una alta expectació mediàtica, l’entrenador Fran Sánchez i la segona capitana, Marta Torrejón, han parlat sobre la remuntada que necessita el Barça per capgirar l’eliminatòria de la Lliga de Campions, contra el BIIK Kazygurt, el dimecres al Miniestadi (18.00h). Confiança, paciència i el suport de l’afició són algunes de les claus per redimir el 3-1 de l’anada dels setzens.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Tenim confiança. Ens queda la segona part de l’eliminatòria. La primera no va ser positiva i estem amb moltes ganes de rectificar, millorar i treure l’eliminatòria endavant”.

“Hem de treballar el partit, ser constants, tenir confiança i estic segur que els gols arribaran”.

“És un equip organitzat en defensa i amb davanteres ràpides. Ens esperem que busquin accions de transició ràpides, intentar sorprendre amb pilotes llargues, que és amb el que van ser molt efectives allà”.

“Hem de tenir paciència, que les jugadores entenguin que el partit és de 95 minuts. Que si anem 0-0 als 20 minuts no s’han de cremar les naus, hem de seguir amb el nostre joc, imposant un ritme alt, intentar desgastar-les i treballar fins al final”.

“Ens fa il·lusió, sobretot al Mini, veure que està ple de gent. Tan de bo vingui i ens doni suport els noranta minuts”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“I tant que es pot, i així ho farem. Està analitzat i corregit el que va passar allà, sabem el partit que hem de fer i hem treballat per aconseguir-ho”.

“No ens hem de capficar en voler enllestir el partit en 15 minuts. Durarà més de 90 minuts i tenim temps per solucionar-ho”.

“L’afició serà molt important per a nosaltres. Esperem que hi hagi molta crida de la gent i que ens vingui a donar suport. És molt important per a nosaltres, els necessitem”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut