Fran Sánchez: “El Huelva va ser un bon test del que ens trobarem a Lituània”

Fran Sánchez: “El Huelva va ser un bon test del que ens trobarem a Lituània”

El tècnic blaugrana i Sandra Paños han atès els mitjans en la prèvia del duel de vuitens de final de la UEFA Women’s Champions League en el que han assegurat que es volen allunyar del paper de favorites

El FC Barcelona Femení afronta aquest dimecres una nova eliminatòria de Champions. Ho farà a Lituània davant un equip poc conegut, però no per això menys important. El Gintra Universitetas és líder indiscutible de la seva Lliga, un equip molt golejador i que va eliminar als setzens de final el Zuric, que era cap de sèrie. Un fet que no passa per alt per al tècnic Fran Sánchez: “És un equip ben organitzat defensivament i en els dos partits davant el Zuric van plantejar-los jugant bé al contracop”. “Serà un partit similar al que ens vam trobar amb el Huelva aquest cap de setmana i va ser un bon test del que ens trobarem”, ha reconegut el tècnic culer, que també ha avisat que “tenen jugadores amb qualitat i ràpides que intenten sorprendre”.

"Ningú ha regalat res al rival i segurament si està als vuitens és pel seu mèrit" 

“Ens estem jugant molt i això ja és suficient perquè les jugadores estiguin motivades i mostrin les ganes que tenen”. “Ens haurem d’adaptar a les condicions climatològiques perquè hi estem poc acostumades”, ha assegurat el tècnic, que no ha volgut remarcar el teòric favoritisme del conjunt culer: “Ens hem d’aïllar d’això. Ningú ha regalat res al rival i segurament si està als vuitens és pel seu mèrit”. En aquest sentit, Sandra Paños ha ressaltat que l’equip “ha d’anar a guanyar com a tots els partits i treure’s la pressió de sobre”. “És un lloc nou que visitem i hem d’anar pensant que haurem de fer un bon paper si volem guanyar”, ha reiterat Paños que també ha declarat que “a la Champions volem arribar lluny però portem temps dient que això és un objectiu a llarg termini del qual estem mol il·lusionades”.

A continuació, repassem altres qüestions que han estat plantejades al tècnic Fran Sánchez:

Gintra Universitetas

"És un equip que a la seva Lliga està molt per sobre de la resta. L’any passat va estar als vuitens també i ara va eliminar el Zuric, que és un bon equip i cap de sèrie."

“Fa pensar que tenen potencial i que marca molts gols. Però ens hem de centrar en nosaltres i hem de portar la batuta del joc.”

Dinàmica guanyadora

“S’ha de mantenir setmana a setmana. No va ser còmode contra el Huelva, però vam mantenir actitud i esforç per guanyar. És clau important per no abaixar el to”.

Solidesa defensiva

"És un dels factors que ens està ajudant en aquells partits que no hi ha fluïdesa en atac. No encaixar i estar segur a nivell defensiu és clau per poder jugar amb aquesta tranquil·litat”.

Objectiu de la Champions

"Som als vuitens i volem fer un altre pas per passar de ronda. Ens fa molta il·lusió, a nivell de motivació hem d’estar igualades. Li donem molta importància”.

Clau de l’eliminatòria

“Hem de ser fortes i treure les nostres virtuts. Evitar que ens puguin sorprendre en contracops perquè són fortes i tenir paciència. I sobretot que el joc no es descontroli i no encaixar”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut