Tot el planter femení amb la Lliga en marxa

El filial es col·loca líder en un cap de setmana en què els quatre equips de les categories ja es troben en competició oficial
Tot el planter femení ja té la Lliga en marxa. Així, l’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí han disputat els seus primers compromisos de competició oficial aquest cap de setmana. El filial, per la seva banda, arribava a la cinquena jornada i ho va fer amb un triomf que el situa líder.

Femení B – Collerense (3-1)
El filial va tenir el partit controlat en tot moment. Malgrat això i un tir al travesser de Candela Andújar, el marcador no s’havia mogut al descans. Les noies dirigides per Jordi Ventura –amb set baixes per convocatòries internacionals- van sortir a totes a la represa i es van avançar a l’hora de joc amb un gol de Candela. Poc després Sara Ismael firmava el 2-0. La superioritat blaugrana era manifesta, però una indecisió en la sortida de pilota des del darrere la va aprofitar el Collerense per reduir distàncies. La incertesa s’esvairia en l’última acció, quan Candela va establir un 3-1 que col·loca l’equip líder, amb 13 punts de 15 possibles.

Juvenil-Cadet – Espanyol (0-3)
El debut a casa del quadre que entrena Kiko Meléndez no va poder ser triomfal. Després de la victòria a la primera jornada a Cerdanyola, a la segona el futbol més físic de les blanc-i-blaves es va imposar a la Ciutat Esportiva. Superada una primera meitat equilibrada i sense gols, a la segona van arribar les tres dianes visitants, en els fatídics vuit minuts que van del 50 al 58.

Infantil-Aleví – Atlètic Vilafranca (2-0)
L’estrena de Lliga del conjunt que dirigeix Jesús Pecho es va saldar amb els primers tres punts de la temporada. Les blaugrana van haver de treballar de valent i dos gols de Laura Lobo, al segon i al quart període, van dictar sentència.

Tecnifutbol Salou – Aleví-Benjamí (2-7)
Les més menudes, que segueixen sota la batuta de Pablo Álvarez, van aconseguir la màxima golejada del cap de setmana. Un hat-trick matiner de Carla Casellas va decidir. També van marcar Martina Pubill i Cèlia Segura en un triomf incontestable malgrat els dos gols locals després del 0-5.