Sis renovacions al Barça Femení

Sis renovacions al Barça Femení

Sandra Paños, Patri Guijarro, Leila Ouahabi, Aitana Bonmatí, Gemma Gili i Bárbara Latorre finalitzaven contracte el 30 de juny

Acabada la temporada, sis són les jugadores que acabaven el vincle contractual amb el FC Barcelona el proper 30 de juny i que han ampliat la seva relació amb el Club. Són les següents:

Sandra Paños (2021): La portera alacantina ha completat la seva tercera temporada al Barça. La ‘13’, de 25 anys, va ser la portera menys golejada de la Lliga, va destacar a la Champions League amb unes prodigioses actuacions davant l’Olympique de Lió i ha estat clau en la consecució de la Copa de la Reina.

Patri Guijarro (2021): Als seus 20 anys i en la seva tercera campanya en l’equip, la mallorquina s’ha confirmat com una de les jugadores amb més projecció del continent, com ho va demostrar la Bota d’Or a l’últim Europeu sub-19. També ha estat capaç de demostrar la seva polivalència ja que, si bé ha jugat de migcentre tota la temporada, en ocasions puntuals ho ha fet de central.

Leila Ouahabi (2020): El segon curs de la lateral esquerrana –de 25 anys- des que va tornar al Club on es va formar ha estat marcat per la greu lesió que va patir en un genoll i que l’ha impedit participar durant el 2018. Veloç i ben dotada tècnicament, afronta el tram final de la seva recuperació.

Aitana Bonmatí (2020): La jugadora del planter, campiona d’Europa sub-19, ha firmat la seva segona campanya amb el primer equip. Amb 20 anys i en constant progressió, la irrupció del seu atreviment va ser clau en la final de Copa obtinguda a Mèrida.

Gemma Gili (2019): La castellonenca, de 24 anys, ha viscut la seva sisena temporada com a blaugrana. Des de sempre ha evidenciat ser polifacètica al mig del camp, però des del final de l’exercici 16/17 s’ha consolidat com una lateral dretana de garanties.

Bárbara Latorre (2019): Amb deu gols, la davantera aragonesa ha estat de nou entre les màximes golejadores del Femení a la Lliga. Aquesta era la tercera temporada al Club de la ràpida futbolista de 25 anys i la que més ha participat com a titular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut