Set blaugranes participen en el debut de la selecció espanyola a l’Eurocopa

Paños, Torrejón, Ouahabi, Putellas, Mariona, Losada -amb gol inclós- i Bárbara han jugat en el triomf del conjunt de Jorge Vilda davant Portugal per 2-0 en la jornada inicial

Les barcelonistes Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Alexia Putellas, Mariona Caldentey, Vicky Losada i Bárbara Latorre han participat en la primera victòria de la selecció espanyola en l’Europeu que s’està disputant a Holanda. En el debut del conjunt espanyol contra Portugal (2-0), Vicky Losada ha esdevingut una de les protagonistes del partit quan ha obert la llauna marcant el primer gol dels dos que ha marcat la selecció que capitanejava Marta Torrejón, al minut 23.

A més, Bárbara Latorre ha contribuït en aquest triomf, entrant des de la banqueta i disputant els darrers instants del matx. Així doncs, Olga Garcia ha estat l’única jugadora blaugrana que no ha gaudit de minuts en aquesta primera jornada.

Duggan, Martens, Roddick i Bussaglia també destaquen

Una de les noves incorporacions del Femení per a la temporada 2017/18 i darrera blaugrana en debutar en la Eurocopa 2017, Toni Duggan, ha disputat els darrers 30 minuts de l'Anglaterra-Escòcia i ha marcat el definitiu 6-0 en el temps afegit.

Per la seva banda, la nova jugadora del Femení del FC Barcelona, Lieke Martens, va ser nombrada millor jugadora del partit inaugural del torneig en el que Holanda va derrotar a Noruega per 1 gol a 0, després d’assistir en l’únic gol de les holandeses. Es tracta del mateix resultat que van obtenir Linne Roddick i Elisse Bussaglia en l’estrena de les seves seleccions, Dinamarca i França respectivament. La defensa danesa va participar els 90 minuts en la victòria del seu conjunt davant Bèlgica, mentre que Bussaglia va ser titular contra Islàndia.