Reconeixement a Marta Torrejón

Reconeixement a Marta Torrejón

La defensa del Barça Femení ha rebut el premi com a millor jugadora de la selecció espanyola en la primera edició dels Premis Marca del Futbol Femení

Marta Torrejón ha estat una de les triomfadores de la primera edició dels Premis Marca del Futbol Femení, entregats aquest dilluns a la tarda a Madrid, que guardonaven les jugadores més destacades de la temporada passada. La defensa del Barça Femení ha rebut el premi a la jugadora més valuosa de la selecció espanyola. Cal recordar que Torrejón, de 27 anys, es va convertir recentment en la futbolista amb més internacionalitats amb Espanya.

El mànager esportiu de l’equip, Markel Zubizarreta ha acompanyat la ‘8’ blaugrana en representació del FC Barcelona a la gala. En el torn dels parlaments, Marta Torrejón ha tingut un record per a les companyes i els tècnics que l’han ajudat durant tota la seva trajectòria.

Retrobament amb la Pitxitxi Jenni Hermoso

Durant la gala, Marta Torrejón s’ha retrobat amb la seva excompanya al Barça, Jenni Hermoso, que recollia el guardó de màxima golejadora de la passada Lliga. La madrilenya, ara al París Saint-Germain, va marcar 35 gols de blaugrana l’any passat.


Aquests són els premiats a la primera edició dels premis Marca del Futbol Femení:

  • Jenni Hermoso (FC Barcelona) Pitxitxi
  • Tiane Endler (València): Zamora
  • Ángel Villacampa (Atlètic de Madrid): Millor entrenador
  • Mariasun Quiñones (Reial Societat): Jugadora revelació
  • Sonia Bermúdez (Atlètic de Madrid): MVP Lliga Iberdrola
  • Marta Torrejón (FC Barcelona): MVP Selecció espanyola
  • Alexandre Alemán: Millor àrbitre
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut