Olympique Marsella – FC Barcelona Femení (prèvia): Primer test de nivell

Olympique Marsella – FC Barcelona Femení (prèvia): Primer test de nivell

18.30h: El tercer amistós de la pretemporada enfrontarà el quart de la Lliga francesa a la localitat francesa d’Albi
Després del debut a la pretemporada 2017/18 davant dos rivals de categoria inferior, l’Olot (17-0) i l’AEM (9-0), el Barça Femení disputa aquest divendres el tercer amistós de preparació davant l’Olympique de Marsella, en el marc de l’ASPTT Summer Tour 2017 a Albi (França). Serà doncs, el primer test de nivell, davant del que va ser el quart classificat de la lliga francesa.

Per a la cita, l’entrenador Fran Sánchez ja podrà disposar de les internacionals amb Espanya, així com amb Line Røddik i Fabiana, un dels cinc reforços. El cos tècnic seguirà comptant amb tres futbolistes del filial (Laura Martínez, Anna Torrodà i Clàudia Pina) per a aquests dos propers compromisos en terreny gal (el segon serà diumenge contra l’equip local).

Cal recordar que les quatre futbolistes que encara no s’han incorporat a la disciplina barcelonista són Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, que diumenge disputaran la final de l’Europeu sub-19, i Lieke Martens i Toni Duggan. Tampoc serà a Albi, per temes personals, Élise Bussaglia.

Les 20 convocades són les següents: Ràfols, Ruth, Melanie, Røddik, Gemma, Mariona, Alexia, Paños, Leila Ouahabi, Vicky Losada (amb la baixa mèdica), Marta Torrejón, Bárbara, Olga Garcia, Natasa Andonova, Andressa Alves, Fabiana, Andrea Giménez, Laura, Torrodà i Pina.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut