Martens i Røddik tanquen un Europeu memorable en clau blaugrana

Martens i Røddik tanquen un Europeu memorable en clau blaugrana

L’holandesa va ser la millor d’un torneig amb una final entre dues jugadores del Barça, el segon equip amb més representants
El triomf d’Holanda per 4-2 davant de Dinamarca va tancar un Europeu memorable en clau blaugrana. Per primera vegada, dues jugadores del Barça van arribar a la final. Van ser Lieke Martens i Line Røddik. Finalment, el títol se’l va emportar l’holandesa, que al final del partit va intercanviar samarreta i impressions amb la danesa, futura companya.

Precisament, Martens ha estat una de les grans protagonistes del torneig, en ser escollida com a la millor jugadora. Fitxada pel Barça Femení just abans de l’inici de la competició, els tres gols que ha firmat també li han valgut per obtenir la Bota de Bronze.

Així, l’Europeu celebrat a Holanda ha tingut un marcat color blaugrana des de principi a fi. I és que, amb 12 futbolistes, el Barça va ser el segon equip més representat, només superat pel Wolfsburg. Les vuit internacionals amb Espanya van caure als quarts, a l’igual que la francesa Élise Bussaglia, mentre que l’anglesa Toni Duggan es va quedar a les semifinals.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut