Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): El desenllaç

Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): El desenllaç

16 hores, Gol: La Lliga es decideix en una última jornada d’infart en la qual l’equip haurà de vèncer a València i esperar
La Lliga arriba al final aquest diumenge amb un desenllaç vibrant i la mateixa dinàmica que s’ha produït durant les darreres setmanes. L’Atlètic de Madrid té un punt més que el Barça i serà campió per segona temporada consecutiva si guanya al camp del Saragossa, ja descendit tot i una gran segona volta, sobretot a casa. El Barça, doncs, necessita sumar un punt més que les matalasseres per conquerir la seva cinquena Lliga.

Visita un Llevant que busca assegurar la Copa a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Es tracta d’una situació pràcticament idèntica a la del curs anterior. Llavors, però, el conjunt blaugrana va caure per 2-1 i va dir adeu a les seves opcions al títol, aspecte que reforça la idea del Barça de centrar-se en la seva feina. En cas de triomf seria el setè consecutiu en un tram definitiu en què el quadre culer ha recuperat el seu millor nivell i busca assolir els 76 de 90 punts.

En un duel de màxima transcendència, el cos tècnic s’emportava a València les 25 futbolistes que conformen la plantilla, entre les quals Leila Ouahabi i Toni Duggan, encara sense l’alta mèdica.

El Llevant, per la seva banda, intentarà assegurar la seva plaça a la Copa de la Reina. Vencent hi serà segur, i qualsevol altre resultat el deixaria a l’expectativa del Madrid CFF. Per tant, no faltaran al·licients a Bunyol. Com ara el duel de l’actual màxima golejadora de la Lliga, Charlyn Corral, amb la portera menys batuda, Sandra Paños.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut