Fran Sánchez: “No pensem en passar l’eliminatòria sinó en guanyar el partit”

Fran Sánchez: “No pensem en passar l’eliminatòria sinó en guanyar el partit”

L’entrenador del Barça Femení i Vicky Losada no es refiaven de l’Avaldsnes, rival aquest dimecres al Miniestadi
A un dia de les tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions, el Barça Femení ha provat l’escenari de l’entrenament al Miniestadi. Abans, l’entrenador Fran Sánchez i la jugadora Vicky Losada han comparegut a la roda de premsa oficial. Cap dels dos es refiava tot i el 0-4 de l’anada.

Les declaracions de Fran Sánchez

“La nostra idea és no especular amb el resultat d’anada, que òbviament és molt bo. No pensem en passar l’eliminatòria sinó en guanyar el partit”.

“A Noruega vam competir molt seriosament i vam poder contrarestar les seves virtuts. Hem d’intentar seguir tenint el control del joc i mantenir el rival lluny de la nostra porteria”.

“Les jugadores han d’afrontar tots els partits amb la màxima motivació. Entenc que un partit de Champions i al Mini són motivacions suficients. Cada entrenament i partit l’estan fent amb la màxima actitud, un 10 per a elles”.

Les declaracions de Vicky Losada

“La Champions es una competició molt complicada i molt bona per a nosaltres per seguir creixent. Anirem a totes, a millorar els errors. Sempre en aquest club volem guanyar”.

“Jo ho he viscut, a Europa no et pots despistar ni deu minuts. No ens relaxarem, anirem a pel partit”.

“Demanem a l’afició que s’acosti al Mini, que la Champions és una competició molt bonica. Tenim la sort que el club ens ofereix aquest estadi i necessitem el seu suport. Igual que l’any passat van estar de 10, la Champions està de tornada i espero que vingui molta gent”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut