Fran Sánchez: “Les ganes supleixen les carències físiques”

Fran Sánchez: “Les ganes supleixen les carències físiques”

L’entrenador del Barça Femení i Sandra Paños han parlat abans del primer entrenament amb tot el grup per preparar el transcendental partit de diumenge amb l’Atlètic
Aquest divendres a la tarda, després de l’aturada internacional, el Barça Femení ha completat el primer i penúltim entrenament al complet abans del partit clau amb l’Atlètic de Madrid, diumenge a la Ciutat Esportiva (20.00 h). Abans, l’entrenador Fran Sánchez i la portera Sandra Paños han atès els mitjans.

Les declaracions de Fran Sánchez

“És un partit important, contra un rival directe. No és més que això, tres punts importants. Sigui quin sigui el resultat haurem de preparar el següent, el de Huelva. Després d’aquest partit quedaran punts i independentment de qui guanyi s’hauran de sumar per ser campió”.

(Sobre la informació que el partit no es jugarà al Camp Nou perquè ell no va voler) “És una notícia poc contrastada, és totalment falsa. Pel que he sentit, es parlava d’un tema de dimensions de camp. Si us informéssiu una miqueta, són 105x68m el camp número 7 i 105x68m el Camp Nou, són exactament les mateixes. L’important és parlar de futbol femení i del partit, i no que quan parlem de futbol femení sigui per generar polèmiques”.

“Intentarem imposar el nostre estil, ser dominadors. Tindrem un rival al davant al qual també li agrada, això. A veure qui és capaç d’imposar-se. Crec que serà un partit disputat, com va ser allà, amb alternatives, i hem d’intentar ser forts quan tinguem els nostres moments i saber patir en els moments que elles es puguin sentir més còmodes amb la pilota”.

“Les ganes de jugar un partit com aquest supleixen les carències físiques. És veritat que a les que venen de lluny el cansament o el jet lag les pot afectar més, però estan totes amb moltes ganes i il·lusió”.

“L’Atlètic ha demostrat que són molt competitives independentment de l’escenari on es trobin. Saben gestionar molt bé els partits i crec que no especularan des del minut zero amb el 0-0”.

Les declaracions de Sandra Paños

“És important que la gent vingui, ens hi juguem molt i serà un partit superbonic de veure, molt competitiu. Necessitem el camp ple”.

“Hem de sortir a gaudir, a intentar posar-nos per davant aviat. Crec que, si fem un partit com els primers minuts de l’any passat al Mini, tot es posarà de cara”.

“Ens mereixem guanyar la Lliga. L’any passat vam fer bona temporada, i en aquesta també. Jo vaig venir aquí a guanyar Lligues i títols i seria ideal aconseguir-ho”.

“Estem acostumades a combinar competicions de club i de selecció. L’equip està molt motivat, amb moltes ganes que arribi el diumenge”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut