FC Barcelona – Gintra Universitetas: Quarts a la vista (3-0)

Les jugadores de Fran Sánchez seran a la següent ronda de la UEFA Women’s Champions League per tercer any consecutiu després de desfer-se del conjunt lituà amb un global de 9-0 en l’eliminatòria de vuitens

El Barça femení no ha tingut cap ensurt i ha pogut certificar el pas a quarts de final de la Women’s Champions League per tercer any consecutiu, amb una victòria per 3-0 contra el Gintra Universitetas. L’equip ha jugat amb la tranquil·litat de la còmode renda de 6 gols aconseguida a l’anada. L’entrenador ha fet rotacions respecte al partit d’anada i ha deixat fora de la convocatòria a jugadores importants com Martens, Vicky Losada i Sandra Paños.

El partit ha estat pràcticament un monòleg del Barça, que ràpidament s’ha fet amb el control del partit a través de la possessió de pilota. L’equip, però, ha gaudit de fins a cinc ocasions clares abans de perforar la porteria lituana; Olga i Duggan, molt actives a la part ofensiva, han tingut dos xuts des de l’interior de l’àrea que ha obligat a la portera rival a fer dues intervencions de mèrit en els primers 20 minuts de partit.

Però en l’últim tram de la primera meitat, Mariona ha recollit un refús de la portera després d’una falta i ha posat una gran centrada per Alexia, que ha marcat amb una gran rematada de cap al minut 34. Nou minuts després, Duggan ha marcat el segon amb una exquisida definició d’esperó des de l’àrea petita.

A la segona mitat, les lituanes han sortit amb més intensitat, però poc a poc l’equip blaugrana ha tornat a dominar el partit. Toni Duggan ha fet una de les jugades de la temporada amb una sèrie de regats per la banda dreta sortejant a les defenses rivals, que ha acabat amb una falta a favor de les blaugranes. El tercer i definitiu gol l’ha fet Alekperova en pròpia porta. El Barça femení serà al sorteig de quarts de final, en el que ja esperen el Chelsea, el Wolfsburg i el Linkoping. El proper partit de l’equip és diumenge al camp del Granadilla, en partit de Lliga.