FC Barcelona Femení – València CF (prèvia): Tocant el cim

FC Barcelona Femení – València CF (prèvia): Tocant el cim

16 h, Gol: L’equip busca arrodonir una setmana importantíssima rebent un os a la Ciutat Esportiva
Cinc triomfs en cinc partits de Lliga i dos de dos a la Champions. El balanç del Barça Femení en aquest inici de temporada és immaculat. Aquest dissabte, però, un dels equips més potents del campionat i tradicionalment costosos, el València, posa a prova la ratxa culer a la Ciutat Esportiva. Serà l’últim dels cinc compromisos en quinze dies, abans de l’aturada per les seleccions, i el previ a la decisiva visita a l’Atlètic de Madrid. El tècnic Fran Sánchez continuarà amb les baixes d’Aitana, Line Røddik i Fabiana.

El València, per la seva banda, arribarà a Sant Joan Despí després d’un inici irregular que l’ha deixat a vuit punts del seu rival aquesta tarda, el líder. El conjunt menys golejat de la Lliga passada compta a les seves files amb diverses exblaugranes, entre les quals Sandra Hernández, que torna per primer cop des que va deixar l’equip l’estiu passat.

Les declaracions de Fran Sánchez:

“Ho dèiem la setmana passada: l’acumulació de partits fa que hi hagi desgast, però plantejar un partit davant d’un rival d’aquesta entitat ho fa més fàcil, sobretot a nivell emocional. Les jugadores saben que no serà un duel fàcil”.

“És un rival que ha tingut molts canvis, incorporacions i baixes respecte del bloc de l’any passat. Està en procés de conjuntar-se, però té bones jugadores i nivell i anirà cap amunt”.

“Estem funcionant bé, l’equip s’està adaptant al que li demanem, però queda molta feina i marge de millora. Hem de continuar creixent per mantenir la línia”.

Les declaracions de Patri Guijarro:

“El València sempre ha estat un rival fort, que ens ha costat, i l’any passat hi vam empatar. Arribar imbatudes no ens pot fer perdre el cap”.

“Fa anys que acumulem partits i l’equip ja ve mentalitzat. Estem treballant bé per a tot el que ve. Arribem bé al partit amb el València”.

“Estic molt contenta del que he aconseguit aquest estiu. Al Barça estic molt bé, em sento molt a gust”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut