Santa Teresa - FC Barcelona Femení: tres punts difícils en joc

Santa Teresa - FC Barcelona Femení: tres punts difícils en joc

Les blaugranes visiten un camp on van caure la temporada passada

Dissabte a les 16 h i en directe per Gol TV el FC Barcelona Femení visita un camp complicat, el de Santa Teresa de Badajoz, i les blaugranes saben que, per molta diferència que hi hagi a la classificació, hi hauran de treballar de valent per emportar-se els tres punts en joc.

Com arriba el Barça Femení

Les de Fran Sánchez, tot i l’empat de la setmana passada davant la Reial Societat, mantenen el liderat de la Lliga en les 18 jornades disputades. L’efectivitat ofensiva i defensiva de l’equip (62 gols a favor i 5 en contra) li dona el liderat per diferència de gols.

L’objectiu de les barcelonistes és sumar tres punts al sempre complicat camp del Santa Teresa, un terreny de joc incòmode per a les blaugranes i on van caure l’any passat.

Fran Sánchez recupera Fabiana després de la lesió que tenia al soli i ha fet entrar a la convocatòria la jove Candela Andújar.

Com arriba el Santa Teresa

Tot i que el Santa Teresa ocupa la penúltima posició de la taula i en el partit de la primera volta a Barcelona va caure per 10 a 0, aquestes dades poden resultar enganyoses, ja que es mostra com un equip complicat a casa seva, on, amb la seva afició i el seu camp, encaixa pocs gols i fa patir els seus rivals. Mostra de la progressió de les extremenyes va ser la derrota per la mínima (2-1) que van patir en el camp de l’Atlètic de Madrid, segon classificat de la Liga Iberdrola. D’altra banda, en les darreres jornades el Santa Teresa està obtenint punts amb marcadors ajustats, i el seu perill augmenta a casa seva. Tot un repte per a les jugadores de Fran Sánchez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut