FC Barcelona Femení – Santa Teresa (prèvia): Que no us aturin

FC Barcelona Femení – Santa Teresa (prèvia): Que no us aturin

10.45h, beIN Sports: Les blaugrana, amb ple de victòries, inicia a la Ciutat Esportiva un tram de cinc partits claus en quinze dies
Ja és aquí el primer tram dens i clau de la temporada. Un Barça Femení que ha saldat tots els compromisos oficials del curs amb victòria i sense gols en contra, jugarà cinc partits en quinze dies. El primer dels quals és aquest dissabte al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, davant del Santa Teresa. Posteriorment, vindrà l’eliminatòria de Champions davant l’Avaldsnes noruec, l’Athletic Club i el València.

Un calendari exigent que el cos tècnic engegarà amb totes les futbolistes disponibles, amb l’única excepció de la lesionada Aitana Bonmatí. Per tant, abans del partit, l’entrenador Fran Sánchez haurà de descartar cinc jugadores.

El Santa Teresa, per la seva banda, es presentarà a la Ciutat Esportiva com a tretzè classificat, havent sumat un punt en tres jornades. És clar que és el primer equip que ha superat el Tourmalet que enllaça Athletic Club, València i Athletic de Madrid. A Sant Joan Despí buscarà el seu primer triomf.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut