FC Barcelona Femení – Real Betis (prèvia): Seguim al Miniestadi

FC Barcelona Femení – Real Betis (prèvia): Seguim al Miniestadi

16 hores, Gol: Les blaugranes reprenen la Lliga amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria

El Barça Femení reprèn la Lliga aquest dissabte a la tarda contra el Betis després de l’aturada internacional. Al fortí del Miniestadi, mirarà de deixar enrere també l’última derrota a Tenerife, que el va deixar a tres punts del nou líder, l’Atlètic de Madrid. L’equip necessitarà, doncs, el suport d’una afició que abans haurà gaudit d’un partit al Camp Nou davant el Celta. Una tarda amb el millor futbol.

Torna Andressa Alves

No hi faltarà Andressa Alves, que aquest divendres rebia l’Alta mèdica després de superar la lesió en un turmell. Les baixes del conjunt blaugrana seran les lesionades Vicky Losada, Mariona, Fabiana i Andrea.

El Betis, per la seva banda, es presentarà en una còmoda desena posició. Les andaluses recuperen Yiyi i Yamane per aquest partit, però no podran comptar amb una de les seves grans referents, Priscila Borja.

Les declaracions de Fran Sánchez

“El Betis intenta jugar sempre a futbol. Aquest any ha canviat una mica el sistema però tot i això tenen jugadores a davant que tenen qualitat i que poden fer mal. Serà un partit entretingut i amb alternatives”.

“Les jugadores han tornat bé, algunes més cansades que altres, algunes amb problemes físics normals d’haver jugat partits en pocs dies. Estan amb ganes de reprendre la Lliga i de tornar a la dinàmica de guanyar”.

“Estem tranquil·les, amb confiança i optimisme. Hem de seguir la línia que estem portant fins ara, l’equip està treballant bé. Contra el Granadilla va fer un partit com molts dels que hem vist aquesta temporada, intentant portar la iniciativa i dominar el joc. El guió va ser diferent al que estem acostumats i no vam ser capaços de tirar-lo endavant, però va treballar i es va esforçar”.

Les declaracions d’Alexia Putellas

“Elles sortiran com han sortit tots els partits, el Betis és un equip a qui li agrada tenir la possessió, està ben ordenat i serà força difícil”.

“Després d’una derrota sempre és important tornar a agafar el camí de la victòria. El que va passar a Granadilla ja està oblidat; hem fet autocrítica i hem corregit els errors. Sortirem a retornar la victòria”.

“Com tothom sap, l’Olympique de Lió és el rival més difícil que podia tocar, però ara la Champions queda molt lluny i ara només hi ha Lliga al nostre cap”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut