FC Barcelona Femení – RCD Espanyol (prèvia): Derbi pel liderat

FC Barcelona Femení – RCD Espanyol (prèvia): Derbi pel liderat

16h, Gol: Una victòria a la Ciutat Esportiva tornaria col·locar a les blaugranes a la primera posició de la Lliga
Derbi femení amb majúscules a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Barça i Espanyol, a l’alça, es repten a la 13a jornada de Lliga. Els dos equips es presenten en una bona dinàmica i amb confiança després dels dos últims compromisos. De fet, les blaugranes es col·locaran líders si guanyen aquesta tarda, després de la derrota de l’Atlètic de Madrid davant del Rayo (0-1).

En el segon derbi del curs (el primer va finalitzar 3-0 a favor del Barça a la final de la Copa Catalunya), el cos tècnic blaugrana recuperarà Vicky Losada, amb l’alta mèdica. En canvi, segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Line Røddik té molèsties als isquiotibials de la cuixa dreta i serà baixa. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits. Cal recordar que la resta de lesionades són Mariona, Leila i Andrea Giménez.

L’Espanyol, per la seva banda, afrontarà un derbi en la millor forma dels últims temps ja que es troba vuitè, dins de les posicions que donen accés a la Copa de la Reina. La seva fortalesa és la capacitat defensiva: és el tercer equip menys golejat de la categoria.

Les declaracions de Fran Sánchez:

“Intentem preparar els partits de la mateixa manera. Sí que és veritat que aquesta setmana ha estat una mica de bogeria, amb viatges i partits. Però és clar que un derbi sempre és especial i l’equip haurà d’estar a l’alçada”.

“L’Espanyol està fent una bona temporada, anant clarament de menys a més. És dels equips més ben treballats de la categoria, que encaixi molts pocs gols demostra el treball que hi ha darrere. És molt compacte i rocós, porta molt bé la idea del seu entrenador”.

“La nostra línia de treball és positiva. A Granadilla no va sortir com esperàvem, però l’hem de mantenir i anar sumant veient les coses que no fem bé”.

Les declaracions de Marta Torrejón:

“Esperem un partit molt complicat. És clar que l’Espanyol està fent una gran campanya. Com tots els derbis, serà molt disputat”.

“Sempre és un partit molt especial. L’esperem amb moltes ganes i molta il·lusió, l’equip està al cent per cent”.

“Ens hem de fixar en el que fem nosaltres i en els nostres resultats. Intentar ser millors cada dia i donar-ho tot partit a partit”.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut