FC Barcelona Femení – Olympique de Lió (prèvia): De somni

FC Barcelona Femení – Olympique de Lió (prèvia): De somni

19h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat: L’equip buscarà la proesa de classificar-se per a les semifinals de la Champions davant del vigent campió en un Mini ple
No hi ha res millor en el futbol femení europeu. Un Miniestadi ple (aquest dimecres al matí es posen a disposició dels aficionats les últimes 1.500 entrades gratuïtes) acollirà la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre el Barça i el vigent bicampió, l’Olympique de Lió. El 2-1 de l’anada de fa només sis dies al Groupama Stadium ha deixat aquest enquadrament com el més equilibrat dels quatre de la ronda.

Tot i això, és evident que caldrà una nova proesa per contenir i vèncer l’unànimement reconegut com el millor equip del món. A la primera part del primer partit es va poder comprovar tot el potencial ofensiu de les franceses davant d’una incommensurable Sandra Paños, mentre que en bona part de la segona les catalanes, tot orgull, es van fer amb la possessió i és quan van poder empatar momentàniament amb el valuós gol de Patri Guijarro.

Respecte a aquell partit, el cos tècnic blaugrana no podrà comptar amb les brasileres Andressa Alves i Fabiana Simoes, que ja s’han incorporat a la seva selecció per disputar la Copa Amèrica. S’uneixen així a la baixa de la lesionada Leila Ouahabi. Tampoc podrà estar a la banqueta l’entrenador Fran Sánchez, després de la seva expulsió a Lió.

Amb tot, l’equip necessitarà tot l’escalf de la seva afició per superar l’elenc d’estrelles visitants, fer història i ser a les semifinals de la Champions per segona temporada consecutiva. El repte és majúscul, com la il·lusió de les culers per assolir-lo.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut