FC Barcelona Femení – Llevant UD (prèvia): Regal al Mini

FC Barcelona Femení – Llevant UD (prèvia): Regal al Mini

13 hores, Gol: L’equip buscarà un triomf en el primer partit de l’any, que el faria campió d’hivern

El Barça Femení enceta el 2018 amb un gran duel davant del Llevant el Miniestadi (13 hores, entrada gratuïta). El partit, previ al que els dos mateixos equips masculins disputaran al Camp Nou, servirà també per tancar la primera volta de la Lliga. Si guanya, el conjunt dirigit per Fran Sánchez tindrà l’honor de ser campió d’hivern, gràcies a la seva millor diferència de gols respecte a l’Atlètic de Madrid, que aquest dissabte guanyava el Saragossa CFF.

Arriba el quart

El Llevant, per la seva banda, es presentarà al Mini amb una reveladora quarta posició a la classificació. Es tracta d’un bloc molt sòlid que compta a les seves files amb la màxima golejadora de la Lliga: Charlyn Corral (13). També amb Miriam Diéguez, que tornarà per primera vegada al camp on va jugar les últimes sis temporades.

Informació de servei

En aquesta ocasió, els assistents al Miniestadi no podran aparcar el seu vehicle al Camp Nou, per la coincidència amb el partit del primer equip masculí. Només podran accedir a l’Estadi les persones amb abonament d’aparcament (per l’Accés 14).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut