FC Barcelona Femení: Arriba la part complicada de la Lliga

FC Barcelona Femení: Arriba la part complicada de la Lliga

En les properes jornades les blaugranes juguen amb els rivals més complicats de la Liga Iberdrola

En els propers partits de la Liga Iberdrola el FC Barcelona Femení afronta el repte de jugar contra els equips que les segueixen a la classificació. El primer repte l’Athletic de Bilbao, tercer classificat de la competició, el proper diumenge a les 13 h en el MiniEstadi.

Unes jornades apassionants

Primer arriba a Barcelona l’Athletic de Bilbao, tercer classificat i equip que ve d’empatar a 2 amb l’Atlètic de Madrid, el conjunt que segueix les blaugranes a la classificació.

Les blaugranes tancaran el mes de febrer visitant Paterna, on es trobaran el quart classificat de la Lliga, el València, al qual es van imposar per 2 a 0 en el partit de la primera volta a Barcelona.

La primera setmana de març les seleccions agafaran el relleu de la competició. Després, el cap de setmana del 10 i l’11 de març i en dia i hora per confirmar, el FC Barcelona Femení rebrà la visita de l’actual segon classificat i vigent campió de Lliga, l’Atlètic de Madrid, en un partit en què de ben segur es poden resoldre moltes de les opcions al campionat de Lliga.

A més a més, a l’horitzó del mes de març resta l’eliminatòria de Champions amb l’Olimpique de Lió, els dies 22 a Lió i 28 a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut