Fabiana Simões reforça la defensa del Femení

Fabiana Simões reforça la defensa del Femení

La lateral dretana de la selecció brasilera, de 27 anys, fitxa per a la propera temporada
Fabiana Da Silva Simões és el cinquè fitxatge del Barça Femení 2017/18. Després de les incorporacions d’Élise Bussaglia, Natasa Andonova, Toni Duggan i Lieke Martens, arriba la lateral dretana de la selecció brasilera, procedent del Corinthians, fins al juny del 2018.

Als seus 27 anys, disposa d’una àmplia trajectòria internacional, havent jugat a les files de clubs com el Tyresö suec (2014), el Rossiyanka rus (2011-13), el Boston Breakers 2009-10 o, fins i tot, un breu pas per l’Sporting de Huelva fa deu anys.

Amb una vuitantena d’internacionalitats amb el Brasil, Fabiana és una lateral d’ampli recorregut amb bona tècnica. Entre el seu palmarès, hi destaca la medalla de plata en el Jocs Olímpics del 2008, un dels tres que ha disputat amb la seva selecció.

Just després d’acabar la competició amb el Corinthians, tindrà uns dies de descans abans d’incorporar-se a la disciplina barcelonista.

Les declaracions de Fabiana Simões

“Sóc molt feliç d’estar al Barça, per a mi el millor club del món. Espero conquerir molts títols aquí”.

“Vestir aquests colors és una cosa molt gran, em fa molt feliç. Agraeixo molt la confiança i donaré el màxim pel Barça”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut