El Femení s’enfrontarà a l’Olympique de Lió als quarts de final de la Women's Champions League

El Femení s’enfrontarà a l’Olympique de Lió als quarts de final de la Women's Champions League

Les noies de Fran Sánchez han quedat emparellades amb un dels rivals més complicats i vigent campió d’Europa

El FC Barcelona Femení ha quedat emparellat amb l’Olympique de Lió en els quarts de final de la Women's Champions League. El sorteig, celebrat a Nyon, ha decidit emparellar el conjunt de Fran Sánchez amb un dels rivals més complicats de la competició, amb l’anada a territori francès el 21 o 22 de març i la tornada a casa el 28 o 29 del mateix mes.

L’Olympique de Lió és el vigent campió d’Europa i un dels equips més en forma en aquests moments. A l’eliminatòria de vuitens va superar per un contundent 16 a 0 global el BIIK Kazygurt.

El Femení disputarà la seva tercera eliminatòria de quarts de final consecutiva, i buscarà classificar-se per a semifinals del torneig per segona vegada també consecutiva. Les altres eliminatòries de quarts de final són:  Montpellier – Chelsea, Wolfsburg – Slavia de Praga, i Manchester City – Linkoping. El guanyador d’aquesta última eliminatòria serà el rival del guanyador de l’eliminatòria del FC Barcelona.

Les declaracions de la capitana Laura Ràfols

“Esperàvem tenir una mica més de sort i hem acabat tenint el rival més difícil que podem tenir, però s’ha de jugar, són dos partits i intentarem fer un bon paper allà per venir al Miniestadi, on necessitarem que la gent ens acompanyi per tirar-ho endavant”.

“Han caigut alguna vegada a quarts, no són invencibles. És evident que són molt bones, però ho competirem fins al final, que la gent no ho dubti”.

“Si volem arribar fins al final hem de guanyar als millors. És un partit complicat però anirem fins al final. El que més necessitarem és que la gent vingui al Mini, que ens ajudi i entre tots passar els quarts”.

“És un equip molt complet, tant en línies defensives com al mig del camp i a dalt. Però també se li pot fer mal. El més important és fer un bon paper a casa seva”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut