El Barça Femení s’omple de valors a l’Institut Guttmann

El Barça Femení s’omple de valors a l’Institut Guttmann

El conjunt blaugrana ha portat a terme una activitat dins del projecte Masia Solidària

Tancada la competició del 2017 i finalitzat l’entrenament del dilluns al matí, el Barça Femení ha deixat la Ciutat Esportiva per desplaçar-se fins a l’Institut Guttmann. Allà, a Badalona, ha portat a terme una activitat dins el projecte Masia Solidària, una iniciativa del programa Masia 360 que implica als esportistes del Club en diferents causes socials per treballar els valors de manera vivencial.

En aquest cas, el primer equip femení ha conegut de primera mà el funcionament d’un hospital de referència internacional en neurorehabilitació integral, especialitzada, intensiva, personalitzada i basada en l’evidència.

Dividida en dos grups, la plantilla blaugrana en primer lloc ha conegut en boca del doctor Josep Medina la història i les accions desenvolupades en un centre que acull uns 1.000 pacients nous cada any. Posteriorment, les jugadores han disputat uns divertits partits de bàsquet en cadira de rodes amb els mateixos pacients. Tot plegat ha acabat amb la invitació del Barça Femení a una segona trobada, aquesta vegada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les declaracions de la capitana Laura Ràfols

“És una experiència súper positiva. És important fer aquest tipus de coses per adonar-nos que tenim molta sort del que fem. Ells en molts casos han tingut un accident i aquestes coses poden passar”.

Les declaracions de la segona capitana Vicky Losada

“Ha estat increïble. Vens una mica nerviosa a veure persones amb un altre tipus de vida i ara valoro molt més tot. El que fa aquesta gent no té nom”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut