Barça Femení – Rayo Vallecano: Jerarquia culer (7-0)

Les blaugranes han superat amb gran solvència el conjunt de Vallecas gràcies als doblets d’Andressa Alves i Mariona i a les dianes d’Alexia, Martens i Auñón, en pròpia porteria

Gran partit del Barça, que continua creient en el campionat de Lliga. Contra el Rayo, el conjunt de Fran Sánchez no ha deixat opció a la sorpresa i, amb un contundent 7-0, s’ha endut uns valuosos tres punts. Els gols barcelonistes els han transformat Alexia, Andressa Alves (2), Martens, Mariona Caldentey (2) i la visitant Auñón en pròpia porteria. Després de la victòria de l’Atlètic, les culers segueixen a un punt del liderat i es jugaran el títol en l’última jornada del campionat amb l’Atlètic de Madrid.

Les blaugranes han començat el matx de manera magistral. Al minut 6 s’han avançat al marcador mitjançant Alexia, que ha aconseguit connectar un remat amb el peu després d’un córner (1-0). Veient la situació, les visitants han optat per apujar la línia de pressió al camp del Barça, que, per la seva banda, ha sabut aguantar l’envestida i, amb intel·ligència, ha buscat passades llargues per aprofitar la velocitat de les seves davanteres. I així, al minut 16 ha arribat el segon: Andressa ha rebut una passada llarga i ha definit després d’una croqueta màgica (2-0). Les de Fran Sánchez no s’han aturat, i als 27 minuts ha estat el torn de Martens, que, amb una vaselina perfecta, ha superat Ali per convertir el tercer (3-0). Tot i tenir múltiples oportunitats per ampliar la distància, el marcador no s’ha tornat a moure fins al descans.

El Barça no es relaxa i augmenta el marcador

A la segona meitat les barcelonistes han sortit amb la mateixa intensitat amb la qual han acabat la primera. I al minut 53 ha arribat la quarta diana gràcies a un refús en pròpia porteria de la visitant Auñón (4-0). Sense temps per celebrar-ho, la maquinària barcelonista ha fabricat, dos minuts després, un altre gol que ha tingut com a protagonista, de nou, Andressa (5-0). Al 71, Mariona Caldentey ha transformat el sisè de penal (6-0). I la mateixa jugadora mallorquina ha estat l’encarregada de transformar un refús als 80 minuts que s’ha trobat dins de l’àrea del Rayo Vallecano (7-0) per tancar el marcador.