Barça Femení – Granadilla: Volen aquesta Lliga (3-1)

Les blaugranes superen amb gran solvència l’equip revelació de la competició, gràcies al doblet de Patri Guijarro i un gol en pròpia porteria de Pili

En un partit que han dominat de principi a fi, les culers s’han emportat els tres punts amb dues dianes de Patri i una altra en pròpia porteria de Pili. Després d’una setmana intensa amb el partit de Lliga de Campions contra el Lió, les de Fran Sánchez han estat capaces de derrotar al quart classificat i segueixen lluitant pel campionat de Lliga.

El Barça ha començat el partit com un avió. El Granadilla, sobrepassat per l’ofensiva inicial culer, reculava en defensa al mateix temps que les de Fran Sánchez buscaven una diana ràpida. Després de dues accions molt perilloses de Marta Torrejón i Vicky Losada, ha arribat el primer gol de les blaugranes. En el minut 16, Patri Guijarro ha superat Pili amb un potent xut des de 30 metres (1-0).

Les de Fran Sánchez no han aixecat el peu de l’accelerador per aconseguir un segon gol. I, en el minut 25, Bussaglia ha tret un córner que la portera visitant Pili s’ha introduït en la seva pròpia porteria (2-0). Sense temps per celebrar el gol, les de Tenerife han perforat la porteria de Paños després d’una rematada de Simpson (2-1). El joc ha entrat en una fase sense dominador clar, amb els dos equips repartint-se les ocasions fins que Patri ha aconseguit el seu doblet particular en el minut 43, aprofitant una pilota morta a l’àrea que ha suposat el 3-1, amb el qual s’ha arribat al descans.

Control absolut

En la segona meitat el Barça ha seguit concentrat per sentenciar el partit el més aviat possible. Les blaugranes han disposat d’oportunitats perilloses de marcar en les botes de Duggan, Martens i Vicky Losada, però sense fortuna en la definició. Malgrat l’exigència del calendari, les barcelonistes han tingut el partit controlat en tot moment i han dosificat esforços després de l’esforç fet a la Lliga de Campions femenina.