Cinc gols en contra en 18 partits: La fortalesa defensiva del Femení

Cinc gols en contra en 18 partits: La fortalesa defensiva del Femení

Una de les claus de les blaugranes és mantenir a zero la porteria

18 jornades de Lliga i només 5 gols en contra. Les blaugranes lideren la Liga Iberdrola, empatades a punts amb l’Atlètic de Madrid, i precisament gràcies a la diferència de gols, les blaugranes ocupen el primer lloc. Un primer lloc fonamentat, entre altres aspectes, en la capacitat d’encaixar poc.

Bona ratxa sense encaixar

No va ser fins a la quarta jornada que les blaugranes van rebre el primer gol. Ho va fer l’Athletic de Bilbao i van posar fi a 393 minuts d’imbatibilitat. Aquesta és fins ara la millor ratxa sense encaixar gols de l’equip, en Lliga, i en l’actual temporada.

Però cal tenir present que les blaugranes no han encaixat cap gol en els darrers quatre partits i per tant tenen l’oportunitat de superar aquesta ratxa en el partit del proper dissabte (16 h) en el camp del Santa Teresa, en un partit que es podrà veure en directe per Gol.

Màxima seguretat

On costa molt fer un gol al FC Barcelona Femení és quan actua com a local. En els 9 partits que les blaugranes han jugat com a locals només han encaixat un sol gol, contra el Real Betis, tot i que el triomf va caure del costat blaugrana per 6 a 1.

La defensa és una feina de tot l’equip, però les dues darreres responsables de mantenir aquesta eficàcia defensiva són les dues porteres que han defensat la porteria blaugrana. Sandra Paños ha estat sota pals en 15 partits i Laura Ràfols ho ha fet en tres ocasions, a la Lliga Iberdrola, i entre totes dues conformen la parella menys golejada de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut