Bartomeu i Mestre visiten l’entrenament del Barça Femení

Bartomeu i Mestre visiten l’entrenament del Barça Femení

El president i el vicepresident esportiu han felicitat Lieke Martens pel premi ‘The Best’ i han desitjat sort a l’equip davant l’Atlètic

Abans de l’entrenament d’aquest dijous, el Barça Femení ha tingut una visita sorpresa: el president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident esportiu Jordi Mestre s’han acostat a la Ciutat Esportiva. En primer lloc, els dirigents han felicitat Lieke Martens per la recent consecució del premi ‘The Best’. Alhora, la davantera holandesa agraïa a l’equip i al Club l’acollida en els seus primers mesos com a blaugrana.

Bartomeu i Mestre, que han conversat una estona amb l’entrenador Fran Sánchez, també han volgut enviar un missatge d’ànim de cara el transcendental  partit de Lliga d’aquest diumenge  (18.15 hores) al camp de l’Atlètic de Madrid. La trobada, amb un to distès, ha culminat amb una foto de grup en què hi ha participat tota la plantilla del Femení.

Primer entrenament al complet

Precisament, amb la reincorporació de Lieke Martens després del partit del dimarts amb Holanda, el Barça ha pogut realitzar el seu primer entrenament al complet per preparar el duel davant l’Atlètic. Les sessions continuaran a la Ciutat Esportiva el divendres i el dissabte, quan l’equip es desplaçarà a Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut