Athletic Club – FC Barcelona (prèvia): Ara ve el millor

Athletic Club – FC Barcelona (prèvia): Ara ve el millor

16 hores, Gol: Un Barça pletòric té una prova de foc a Lezama enmig d’un calendari de màxima exigència
Aquest diumenge el Barça Femení continua la marató de partits de màxima exigència que va iniciar dimecres passat a Noruega. El conjunt blaugrana, líder a l’inici de la cinquena jornada, visita l’Athletic Club a Lezama. Indubtablement, el millor aval per a les blaugranes és l’espectacular arrancada de temporada, amb ple de victòries a la Lliga i a la Champions, amb 27 gols a favor i 0 en contra.

El calendari, però, posa en risc la bona dinàmica culer. I és que dimecres tindrà lloc la tornada amb l’Avaldsnes al Mini i, posteriorment, dos compromisos clau davant València i Atlètic de Madrid.

Per a Bilbao, el cos tècnic barcelonista ha citat les següents 18 futbolistes: Ràfols, Marta Unzué, Melanie, Vicky Losada, Gemma, Marta Torrejón, Mariona, Alexia, Patri, Paños, María León, Leila, Duggan, Andressa Alves, Bárbara, Bussaglia, Andonova i Martens. No han entrat a la llista Ruth, Olga García i Andrea ni les lesionades Røddik, Fabiana i Aitana.

L’Athletic ha començat bé el campionat, amb tres victòries de quatre partits, si bé és cert que la setmana passada va patir una contundent desfeta al camp de l’Atlètic de Madrid (6-0). Amb les basques hi juga Ane Bergara, que va ser blaugrana les dues temporades anteriors.

Les declaracions de Fran Sánchez:

“La idea és plantejar el partit de la mateixa manera que els anteriors. És cert que hem tingut menys dies per preparar, però es tracta d’intentar treure els tres punts i fer un bon joc”.

“En l’aspecte emocional i de motivació sempre és fàcil afrontar un partit d’aquests. Això ho tenim, no fa falta encendre els senyals d’alarma perquè és un bon rival”.

“L’avantatge de tenir una plantilla tan àmplia és poder repartir més els minuts. En els viatges que generen desgast podem compensar-ho utilitzant altres jugadores que potser no n’han tingut tants i que han demostrat sobradament que poden participar”.

Les declaracions de Sandra Paños

“L’Athletic és fort, i més al seu camp. Hi anirem a totes a buscar la victòria, ens poden més les ganes que la càrrega de partits que tenim”.

“L’equip està fent un gran treball, el més important és que ens creïn poques ocasions. Em sento bé perquè tant Laura [Ràfols] com jo estem tenint poc treball gràcies a les companyes, i tant de bo continuï així”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut