Xavi Llorens: “Un súper derbi i l’hem de guanyar”

Xavi Llorens: “Un súper derbi i l’hem de guanyar”

L’entrenador del Barça Femení i la portera Sandra Paños alerten de la motivació de l’Espanyol en el partit d’aquest dimecres a Sant Adrià
Aquest dimecres (20.30 h GolTV) es disputa el derbi ajornat de la Lliga femenina entre l’Espanyol i el Barça. Abans de l’entrenament, l’entrenador Xavi Llorens i la portera Sandra Paños no es refiaven del bon moment culer –gràcies al ple de victòries– ni del teòricament mal moment de l’Espanyol, cuer de la Lliga.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Hem de pensar en l’any passat, la dificultat que va comportar anar a Sant Adrià i treure'n només un empat. L’Espanyol sempre és un rival complicat, si fem cas només a la classificació ens equivoquem. Té jugadores que han estat aquí, hi ha ganes i rivalitat. És un súper derbi i l’hem de guanyar”.

“Com més et confies és pitjor. Anem a Sant Adrià a jugar una finalíssima i a fer-ho al millor possible. No està tenint sort, és un equip molt jove, però l’Espanyol tirarà endavant el seu projecte i ho farà bé”.

“Fa anys que som l’equip menys golejat. Encara no hem encaixat, però algun dia arribarà. Ens interessa marcar-ne molts i que no ens en facin gaires”.

“Per al derbi Andressa no arriba. Hi comptem per a més endavant. Tenim 17 jugadores més una tercera portera. Suposo que hi haurà tres o quatre canvis respecte a Huelva, i diumenge, tres o quatre més”.

Les declaracions de Sandra Paños

“Afrontem aquest partit com un més, però amb el sentiment que és un derbi. Volem continuar fent les coses com fins ara i intentar aconseguir els tres punts”.

“És un derbi. Per tota la rivalitat que sempre hi ha hagut, l’Espanyol surt molt motivat i li és agradable treure’ns punts. Sortiran endollades, i més a casa seva”.

“El triomf a Huelva és molt important, és un camp molt complicat. Era un rival rocós. No van faltar ocasions, l’equip va competir fins al final i va sortir reforçat”.

“Sempre dic que el fet de no encaixar gols és gràcies al treball defensiu de tot l’equip. Estem aconseguint crear ocasions i no rebre’n; per tant, el treball s’està fent bé”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut